Redactie 112 0 reactie(s) di 27 januari 2015, 13:14

Restanten hennep in leegstaand huis Louise Michelstraat

Laatst bijgewerkt: maandag 11:42 uur

ARNHEM – In een leegstaand huis aan de Louise Michelstraat in de wijk De Laar-West in Arnhem heeft de politie maandagavond een leeggehaalde hennepkwekerij aangetroffen. De politie heeft nog geen aanhoudingen verricht.

 

Verontruste buurtbewoners maakten rond 23.00 uur een melding van een verdachte situatie, waarop agenten poolshoogte gingen nemen. In het leegstaande huis werden wel aanwijzingen gevonden voor hennepteelt, waarop de deur opengebroken werd. Planten bleken er niet meer te staan, wel de restanten van een hennepkwekerij. Ook werd er vermoedelijk illegaal stroom afgetapt. De kwekerij is verder ontmanteld. De politie is nog op zoek naar de verantwoordelijke voor de hennepteelt in de woning.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Arnhem

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Arnhem
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.