Logo 112Arnhem

Redactie 112 0 reactie(s) di 27 januari 2015, 12:16

Ruzie in trein leidt tot vondst harddrugs

Laatst bijgewerkt: maandag 11:42 uur

ARNHEM – Een ruzie tussen twee treinreizigers maandagnacht in Arnhem heeft geleid tot de vondst van harddrugs. Een 29-jarige Arnhemmer werd daarbij aangehouden.

 

Een treinreiziger waarschuwde die nacht rond 00.30 uur de politie nadat hij in een coupé ruzie had gekregen met een andere reiziger. Die zou hem ook bedreigd hebben. Agenten op het station in Arnhem wachtten de trein op en troffen beide partijen. Bij een eerste onderzoek vonden ze bij de Arnhemmer enkele zakjes wiet. In een sok bleek de man een grote zak wit poeder te hebben. Daarop werd de man aangehouden. Hij bleek in zijn ondergoed ook nog enkele bolletjes harddrugs te hebben verstopt. Van een strafbare bedreiging was overigens niet gebleken. Volgens de Arnhemmer had de andere partij met hem ‘geflirt’ en was hij daar niet van gediend.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Arnhem

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Arnhem
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.