Logo 112Arnhem

Redactie 112 0 reactie(s) ma 26 januari 2015, 12:04

Arnhemse (21) licht gewond bij straatroof

Laatst bijgewerkt: maandag 23 aug 2021 om 11:42 uur

ARNHEM – Een 21-jarige vrouw uit Arnhem is zondagavond op de St. Peterlaan in haar woonplaats het slachtoffer geworden van een straatroof. De vrouw was daarbij lichtgewond geraakt. De politie is nog op zoek naar de daders en roept getuigen op te reageren.

 

Die avond rond 19.30 uur werd het slachtoffer op straat aangevallen door een man die haar mishandelde en er vervolgens met haar handtas vandoor ging. De man sprong achterop een klaarstaande scooter, waar nog een andere man op zat. Beiden reden weg richting Apeldoornseweg.

 

Signalement

Volgens het slachtoffer was haar belager een blanke man van ongeveer 27 jaar met blond tot donkerblond haar, bovenop langer en aan de zijkant kortgeknipt. Hij was ongeveer 1.90 m lang, had een breed postuur en opvallend grote handen. Verder had hij een opvallende rimpel tussen de wenkbrauwen. De man droeg een rode jas. De tweede man op de scooter was jonger dan de eerste en had een getinte huidskleur. Ze reden op een scooter met dubbele koplampen.

 

Tips

Getuigen die iets van de straatroof hebben gezien of die menen de daders aan het signalement te herkennen worden verzocht contact op te nemen. De politie is bereikbaar op telefoonnummer 0900-8844. Liever anoniem blijven? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem op telefoonnummer 0800-7000.

112 Arnhem

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Arnhem lees je in onze categorie 112 Nieuws Arnhem. Alle 112 alarmeringen uit Arnhem kan je live volgen via 112 meldingen Arnhem.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Arnhem

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Arnhem
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.