Logo 112Arnhem

Redactie 112 0 reactie(s) vr 23 januari 2015, 10:20

Gestolen Iphone en dief gevonden dankzij app

Laatst bijgewerkt: maandag 11:42 uur

ARNHEM – Met behulp van de app `zoek mijn Iphone` heeft de politie donderdagnacht in Arnhem zowel de dief als een gestolen Iphone teruggevonden. Een 27-jarige Arnhemmer zit nu vast.

 

Een 24-jarige vrouw uit Pannerden meldde die nacht omstreeks 03.45 uur dat haar Iphone haar uit handen was gegrist in een horecazaak in de binnenstad van Arnhem. Een kennis wist haar telefoon te traceren via de app `zoek mijn Iphone`. Samen met agenten werd het spoor gevolgd naar een flatwoning in de wijk Klarendal. Vervolgens werd een aantal keren met het vermiste toestel gebeld en kon aan de hand van de beltoon precies gelokaliseerd worden waar het lag. In de woning van de Arnhemmer werd de Iphone uiteindelijk gevonden. In de kamer van de Arnhemmer werd ook een pistool gevonden.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Arnhem

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Arnhem
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.