Logo 112Arnhem

Redactie 112 0 reactie(s) do 22 januari 2015, 13:40

Auto balanceert op de rand van de kade

Laatst bijgewerkt: maandag 23 aug 2021 om 11:42 uur

ARNHEM (AS Media) – Donderdagmorgen 22 januari parkeerde de bestuurder van een Opel zijn auto op de Rijnkade in een van de parkeervakken bij het oorlogsmonument. 

Toen de man wegliep om zijn boodschappen te gaan doen hoorde hij een hard scheurend geluid achter zich. Toen hij omkeek zag hij hoe zijn auto aan het balanceren was op de rand van de kademuur. De afgelopen week zijn er al twee auto’s in de Rijn verdwenen. Ook deze stonden op dezelfde parkeerplaats. 

Door de hoge waterstand van de rivier en de snelle stroming zijn de eerder te water geraakte auto’s nog niet geborgen. Deze auto is door een berger met een kraan uit zijn benarde positie bevrijd en de eigenaar kon in zijn eigen auto zijn weg vervolgen.

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij brand in Arnhem lees je in onze categorie 112 Arnhem. Alle 112 alarmeringen uit Arnhem kan je live volgen via P2000 Arnhem.
Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een ongeval in Arnhem lees je in onze categorie 112 Nieuws Arnhem. Alle 112 alarmeringen uit Arnhem kan je live volgen via 112 meldingen Arnhem.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Arnhem

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Arnhem
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.