Logo 112Arnhem

Redactie 112 0 reactie(s) do 22 januari 2015, 11:47

Arnhemmers rijden in een gestolen auto

Laatst bijgewerkt: maandag 23 aug 2021 om 11:42 uur

ELST – De politie in Elst heeft woensdagavond drie Arnhemmers aangehouden omdat ze in een gestolen auto reden. Twee andere inzittenden wisten te ontkomen.

 

Omstreeks 19.00 uur die avond kreeg de politie een melding van een verdachte situatie. Daarbij zou een auto met gedoofde lichten rijden in de omgeving van het station. Agenten zagen daar even later een auto die met gedoofde lichten de Aamsestraat op rijden. Bij het zien van de politie wagen gingen de inzittenden er vandoor. Twee konden er direct gepakt worden, een derde meldde zich even later. Het bleek te gaan om drie Arnhemmers in de leeftijd van 16 tot en met 20 jaar. De andere twee zijn nog spoorloos. De auto waarin ze zaten bleek gestolen. De drie verdachten zitten voorlopig vast voor onderzoek en verhoor.

112 Elst

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Elst lees je in onze categorie 112 Nieuws Elst. Alle 112 alarmeringen uit Elst kan je live volgen via 112 meldingen Elst.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Arnhem

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Arnhem
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.