Logo 112Arnhem

Redactie 112 0 reactie(s) do 22 januari 2015, 11:42

Hennepkwekerij in woning wijk Over Het Lange Water

Laatst bijgewerkt: maandag 23 aug 2021 om 11:42 uur

ARNHEM – In een huis in de wijk Over het Lange Water in Arnhem heeft de politie woensdag de 46-jarige bewoner aangehouden. In zijn huis was eerder een hennepkwekerij aangetroffen.

 

De politie was eerder gealarmeerd door een verdacht telefoontje, waarbij mogelijk sprake was van een uit de hand gelopen ruzie in huis. Daar aangekomen bleek er niemand in de woning, wel werd er een hennepkwekerij aangetroffen die kennelijk geoogst was. De kwekerij werd geruimd en de bewoner later aangehouden. De Arnhemmer is na verhoor weer vrijgelaten.

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een ongeval in Arnhem lees je in onze categorie 112 Nieuws Arnhem. Alle 112 alarmeringen uit Arnhem kan je live volgen via 112 meldingen Arnhem.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Arnhem

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Arnhem
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.