Redactie 112 0 reactie(s) do 22 januari 2015, 11:00

Gewonden bij verkeersongevallen Utrechtsestraat

Laatste update: 23 aug 2021 11:42 uur

ARNHEM – Bij een verkeersongeval tussen een lijnbus en een scooter vanochtend op de Utrechtsestraat in Arnhem is een gewonde gevallen. Een dag eerder, op woensdag 21 januari, viel er op bijna dezelfde plek ook een gewonde bij een verkeersongeval.

 

Donderdagochtend omstreeks 08.15 uur reed een 16-jarige bromfietser uit Huissen van Arnhem richting Oosterbeek. Ter hoogte van het busstation ging het mis toen een lijnbus uit tegenovergestelde richting linksaf het busstation opreed. De chauffeur zag daarbij de bromfietser vermoedelijk over het hoofd. Het slachtoffer had mogelijk enkelletsel opgelopen en is naar het ziekenhuis gebracht.

 

Traumahelikopter

Een dag eerder rond 09.40 uur vond er even verderop ook een aanrijding plaats tussen een fietser en een taxibusje. De fietser, een 19-jarige Arnhemmer, was vanaf de Brugstraat bergafwaarts linksaf de Utrechtsestraat opgereden. De fietser nam daarbij de binnenbocht. Op dat moment kwam uit de richting Stationsplein een taxibusje aanrijden die de fietser niet meer kon ontwijken. De Utrechtsestraat is een voorrangsweg. De Arnhemmer liep door de aanrijding diverse verwondingen op en is naar het Radboudziekenhuis gebracht. Bij dit ongeval was ook de traumahelikopter ingezet.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Arnhem

Volg ons

Volg ons