Logo 112Arnhem

Redactie 112 0 reactie(s) di 20 januari 2015, 21:28

Veel verwarring rond ongeval Brabantweg

Laatst bijgewerkt: maandag 23 aug 2021 om 11:42 uur

ARNHEM – Een 38-jarige man uit Huissen is dinsdagavond 20 januari zwaargewond geraakt bij een eenzijdig ongeval in Arnhem.

 

Rond 20.15 uur ontving de politie een melding dat er op de Brabantweg in Arnhem een aanrijding was gebeurd. Toen agenten ter plaatse kwamen, troffen ze een zwaar beschadigde auto aan die kort daarvoor tegen een lantaarnpaal was gebotst. Omstanders verleenden eerste hulp aan de bestuurder. Bij de aanrijding vielen geen andere slachtoffers.

 

Uit een eerste onderzoek en uit een getuigenverklaring blijkt dat de man met hoge snelheid tegen de lantaarnpaal aan is gereden. Het slachtoffer is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht en daar met verschillende botbreuken opgenomen.

 

De politie stelt een nader onderzoek in naar de toedracht van het ongeval. Agenten roken een alcohollucht bij de bestuurder. In het ziekenhuis heeft een arts een bloedproef afgenomen bij de bestuurder. De uitslag hiervan wordt later bekend.

 

Aanvankelijk werd gemeld dat er een aanrijding was geweest tussen een personenauto en een fietser, maar dit bleek niet het geval. Een fietser zag het gebeuren en heeft zijn fiets op de grond gegooid en verleende eerste hulp.

112 Arnhem

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een ongeval in Arnhem lees je in onze categorie 112 Nieuws Arnhem. Alle 112 alarmeringen uit Arnhem kan je live volgen via 112 meldingen Arnhem.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Arnhem

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Arnhem
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.