Redactie 112 0 reactie(s) di 20 januari 2015, 21:28

Veel verwarring rond ongeval Brabantweg

Laatste update: 23 aug 2021 11:42 uur

ARNHEM – Een 38-jarige man uit Huissen is dinsdagavond 20 januari zwaargewond geraakt bij een eenzijdig ongeval in Arnhem.

 

Rond 20.15 uur ontving de politie een melding dat er op de Brabantweg in Arnhem een aanrijding was gebeurd. Toen agenten ter plaatse kwamen, troffen ze een zwaar beschadigde auto aan die kort daarvoor tegen een lantaarnpaal was gebotst. Omstanders verleenden eerste hulp aan de bestuurder. Bij de aanrijding vielen geen andere slachtoffers.

 

Uit een eerste onderzoek en uit een getuigenverklaring blijkt dat de man met hoge snelheid tegen de lantaarnpaal aan is gereden. Het slachtoffer is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht en daar met verschillende botbreuken opgenomen.

 

De politie stelt een nader onderzoek in naar de toedracht van het ongeval. Agenten roken een alcohollucht bij de bestuurder. In het ziekenhuis heeft een arts een bloedproef afgenomen bij de bestuurder. De uitslag hiervan wordt later bekend.

 

Aanvankelijk werd gemeld dat er een aanrijding was geweest tussen een personenauto en een fietser, maar dit bleek niet het geval. Een fietser zag het gebeuren en heeft zijn fiets op de grond gegooid en verleende eerste hulp.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Arnhem

Volg ons

Volg ons