Logo 112Arnhem

Redactie 112 0 reactie(s) zo 18 januari 2015, 13:12

Duo op heterdaad betrapt na inbraakalarm

Laatst bijgewerkt: maandag 11:42 uur

ARNHEM – De politie heeft zaterdagnacht in Arnhem twee mannen op heterdaad gepakt na een bedrijfsinbraak aan de Nieuwe Havenweg. Twee Arnhemmers van 23 en 37 jaar zitten vast voor onderzoek en verhoor.

 

De politie kwam de twee op het spoor na een melding van een inbraakalarm in het bedrijfspand. Daarbij waren ook twee mannen gezien. Agenten zagen ze even later op het terrein lopen op aanwijzen van een beveiliger. De 37-jarige bleek ook een stroomstootwapen op zak te hebben. De omheining van het bedrijf bleek te zijn stukgeknipt. Ook werden spullen uit het bedrijf en inbrekers gereedschap aangetroffen.

 

Voorkom inbraak

De kans op woninginbraken kunt u verkleinen door een bewakingscamera, elektronische beveiliging en goed hang- en sluitwerk aan te schaffen voorzien van het Politiekeurmerk Veilig Wonen ®. Laat u eens voorlichten door een erkend vakman. Uiteraard zorgt u voor voldoende verlichting rondom huis en geeft u inbrekers geen kans: laat geen ramen openstaan waarbij het makkelijk inklimmen is. Losliggende ladders of opstapjes: zet ze binnen of leg ze vast. Waardevolle spullen bewaart u zoveel mogelijk achter slot en grendel. Meer tips en informatie vindt u op www.enwij.nlwww.betecom.nl en JTG Beveiliging.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Arnhem

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Arnhem
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.