Logo 112Arnhem

Redactie 112 0 reactie(s) zo 18 januari 2015, 12:52

Arrestaties na geweld tijdens voetbalwedstrijd

Laatst bijgewerkt: maandag 23 aug 2021 om 11:41 uur

ARNHEM – Tijdens de voetbalwedstrijd Vitesse-PSV zaterdagmiddag in stadion Gelredome in Arnhem heeft de politie tien arrestaties verricht. Een tiental supporters van PSV keerden zich tegen suppoosten toen bleek dat ze in het verkeerde supportersvak zaten.

 

Omstreeks 21.00 uur braken er ongeregeldheden uit in een van de supportersvakken. Daar bleek een tiental supporters van PSV zich op te houden in het vak dat bestemd was voor Vitesse-aanhangers. De PSV supporters weigerden het vak te verlaten en gingen in gevecht met de suppoosten.

Daarop greep de ME in en werden tien personen aangehouden. Het gaat om mannen in de leeftijd van 17 tot en met 40 jaar voornamelijk afkomstig uit Eindhoven. Ze worden verdacht van openlijke geweldpleging en zitten voorlopig vast. De rest van de wedstreijd verliep overigens zonder ongeregeldheden.

112 Arnhem

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Arnhem lees je in onze categorie 112 Nieuws Arnhem. Alle 112 alarmeringen uit Arnhem kan je live volgen via 112 meldingen Arnhem.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Arnhem

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Arnhem
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.