Logo 112Arnhem

Redactie 112 0 reactie(s) za 17 januari 2015, 11:29

Arnhemmer heeft ruzie met parkeercontroleur

Laatst bijgewerkt: maandag 23 aug 2021 om 11:41 uur

ARNHEM – Een 37-jarige Arnhemmer is vrijdagmiddag in zijn woonplaats door de politie aangehouden. De man sloeg bij een conflict met een parkeercontroleur diens terminal uit handen.

 

De Arnhemmer bleek omstreeks 16.30 uur zijn auto geparkeerd te hebben op de Catharinaplaats langs een gele streep, pal achter het politiebureau. Toen de parkeercontroleur met zijn terminal, waarmee hij een bekeuring vastlegt, een foto van de situatie wilde maken sloeg de Arnhemmer het apparaat uit handen. De man werd daarop aangehouden.

 

Geen geweld tegen hulpverleners
De politie tolereert geen verbaal of fysiek geweld tegen politiemensen en anderen met een publieke taak en treedt er altijd tegen op. De dader wordt niet alleen strafrechtelijk maar ook financieel aangepakt voor het veroorzaken van schade. Afgesproken is dat de strafeis bij geweld tegen politiemensen en anderen met een publieke taak altijd wordt verhoogd.

112 Arnhem

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Arnhem lees je in onze categorie 112 Nieuws Arnhem. Alle 112 alarmeringen uit Arnhem kan je live volgen via 112 meldingen Arnhem.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Arnhem

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Arnhem
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.