Logo 112Arnhem

Redactie 112 0 reactie(s) vr 16 januari 2015, 10:07

Plofkraak op geldautomaat ING, tonnen schade

Laatst bijgewerkt: maandag 11:41 uur

ARNHEM – Een geldautomaat in het winkelcentrum Rijkerswoerd in Arnhem is donderdagnacht getroffen door een plofkraak. Daarbij is geen geld buit gemaakt. Van de daders ontbreekt nog elk spoor. De politie doet onderzoek en roept getuigen op te reageren.

 

De plofkraak deed zich voor omstreeks 03.45 uur in Op het Toneel, waar winkelcentrum Rijkerswoerd gevestigd is. De onbekende dader brachten vermoedelijk met een gas de geldautomaat tot ontploffing. Daarbij ontstond schade aan zowel een nabij gelegen supermarkt als rondom de geldautomaat. De schade wordt geschat op enkele tonnen.

 

Meer plofkraken

Door de daders zijn verschillende goederen achtergelaten, waaronder een scooter. Van de daders zelf ontbreekt nog elk spoor. In Oost Nederland deed zich dezelfde nacht ook een plofkraak voor bij een geldautomaat in Almelo. Ook in Weert en Beverwijk waren plofkraken deze nacht. De politie heeft de zaak in onderzoek en hoopt op informatie van getuigen. Tips zijn welkom op telefoonnummer 0900-8844.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Arnhem

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Arnhem
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.