Redactie 112 0 reactie(s) do 15 januari 2015, 11:46

Boze beller schopt fietser in elkaar

Laatst bijgewerkt: maandag 11:41 uur

ARNHEM – De politie heeft woensdagnacht op de Klarendalseweg in Arnhem een 20-jarige man uit die stad aangehouden wegens mishandeling. De man werd op heterdaad gepakt toen hij al bellende een fietser in elkaar schopte.

 

Getuigen verklaarden tegenover de politie dat de man kennelijk boos was en luid telefonerend over straat liep. Toen er een niets vermoedende fietser voorbijkwam sloeg hij hem neer en schopte hem. Op dat moment kwam er toevallig een agent aanrijden die de Arnhemmer direct aanhield.

Waarom de Arnhemmer de fietser in elkaar schopte is nog onduidelijk. Hij zit voorlopig vast. Het slachtoffer, een 52-jarige man, kampte met pijn in zijn hoofd en buik. Hij is terplekke door ambulancepersoneel nagekeken maar dat Ambulancepersoneel heeft het slachtoffer, een 52-jarige man, terplekke nagekeken maar kon geen letsel vaststellen. Zijn fiets was wel beschadigd.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Arnhem

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Arnhem
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.