Logo 112Arnhem

Redactie 112 0 reactie(s) do 15 januari 2015, 11:09

Duo opgepakt na beroving Arnhemmer op straat

Laatst bijgewerkt: maandag 23 aug 2021 om 11:41 uur

ARNHEM – Twee mannen van 27 en 32 jaar zijn woensdagnacht in Arnhem door de politie opgepakt op verdenking van een straatroof. Het slachtoffer, een 29-jarige Arnhemmer, deed aangifte.

 

Camerabeelden van bewakingscamera’s lieten zien dat er een incident was geweest op de Molenstraat omstreeks 02.15 uur. Daarop waren ook de twee mannen te zien die er vandoor waren gegaan. Volgens de Arnhemmer hadden de twee hem bedreigd en naar zijn geld gevraagd. Daarbij hadden ze kans gezien geld uit de portemonnee van de Arnhemmer te halen. Gewaarschuwde agenten zagen het duo (beiden zonder vast adres) op de Wezenstraat en sloeg het in de boeien. Een van hen bleek een bedrag aan contanten bij zich te hebben wat overeenkwam met wat het slachtoffer miste.

112 Arnhem

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Arnhem lees je in onze categorie 112 Nieuws Arnhem. Alle 112 alarmeringen uit Arnhem kan je live volgen via 112 meldingen Arnhem.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Arnhem

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Arnhem
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.