Logo 112Arnhem

Redactie 112 0 reactie(s) do 15 januari 2015, 10:32

Portemonnee gerold van invalide vrouw

Laatst bijgewerkt: maandag 11:41 uur

Zakkenroller JumboARNHEM – Op zaterdagmiddag 1 november deed een invalide vrouw in haar electrische rolstoel boodschappen bij de Jumbo supermarkt aan de Rosendaalseweg. Daar werd haar portemonnee uit haar tas gestolen.

 

Op de beelden is te zien dat een man achter de vrouw aan loopt. Als de vrouw in haar rolstoel stopt om iets uit het schap te pakken, loopt de man een paar keer om haar heen en pakt dan iets uit het schap naast de rolstoel van de vrouw. Duidelijk is te zien dat hij dan ook iets uit de tas van de vrouw haalt, die aan de armleuning van de rolstoel hangt. 
Op diezelfde middag heeft deze man ook toegeslagen in de Dekamarkt in Presikhaaf. Ook daar is de portemonnee van een vrouw uit haar tas gehaald.

 

Herkent u de dader? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Arnhem

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Arnhem
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.