Logo 112Arnhem

Redactie 112 0 reactie(s) di 13 januari 2015, 15:02

Arnhemmer opgepakt voor poging brandstichting bakkerij

Laatst bijgewerkt: maandag 23 aug 2021 om 11:41 uur

ARNHEM – In het onderzoek naar de poging tot brandstichting in een bakkerij aan de Johan de Wittlaan in Arnhem halverwege december vorig jaar heeft de politie een verdachte aangehouden. Het gaat om een 22-jarige Arnhemmer.

 

Maandagochtend 15 december rond 07.30 uur ontdekte de eigenaar van de zaak dat de winkelruit totaal vernield was. Uit een eerste onderzoek bleek dat er kennelijk met een zwaar stuk vuurwerk was gebruikt waardoor de ruit aan diggelen was gegaan. Bij de ontploffing was verder niemand gewond geraakt maar de schade was aanzienlijk. Dankzij tips van getuigen en aanvullend onderzoek kwam de 22-jarige Arnhemmer als verdachte in beeld. Hij is vanochtend aangehouden. De politie sluit meer aanhoudingen in de zaak niet uit.

112 Arnhem

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Arnhem lees je in onze categorie 112 Nieuws Arnhem. Alle 112 alarmeringen uit Arnhem kan je live volgen via 112 meldingen Arnhem.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Arnhem

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Arnhem
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.