Logo 112Arnhem

Redactie 112 0 reactie(s) di 13 januari 2015, 14:46

Arnhemmer vanuit woning bedreigd met nepwapen

Laatst bijgewerkt: maandag 23 aug 2021 om 11:41 uur

ARNHEM – Na een bedreiging met, naar later bleek een nepwapen, maandagavond in de wijk Het Dorp in Arnhem heeft de politie drie arrestaties verricht. Ook werd het nepwapen aangetroffen en in beslag genomen.

 

Een Arnhemmer alarmeerde de politie die avond rond 19.50 uur nadat hij volgens zijn zeggen zou zijn bedreigd toen hij in de wijk over straat liep. Dat zou zijn gedaan door enkele personen vanuit het raam van een woning. Een van hen zou daarbij een pistool in handen hebben gehad.

 

Balletjespistool

Politieagenten gingen op onderzoek uit en troffen in de woning, naast de 20-jarige bewoner, twee mannen aan van 25 en 26 jaar uit Zevenaar en Musselkanaal. In huis bij de 20-jarige werd het nepwapen aangetroffen. Het bleek te gaan om een niet van echt te onderscheiden balletjespistool. Het bezit van dergelijke wapens is verboden, daarom is het in beslag genomen. Waarom er werd gedreigd is nog onduidelijk, de drie mannen zitten nog vast voor onderzoek en verhoor.

112 Arnhem

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Arnhem lees je in onze categorie 112 Nieuws Arnhem. Alle 112 alarmeringen uit Arnhem kan je live volgen via 112 meldingen Arnhem.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Arnhem

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Arnhem
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.