Logo 112Arnhem

Redactie 112 0 reactie(s) vr 09 januari 2015, 9:57

Cementdieven opgepakt dankzij spoor van wit poeder

Laatst bijgewerkt: maandag 23 aug 2021 om 11:41 uur

ARNHEM – Twee Arnhemmers van 18 en 23 jaar zijn donderdagnacht in hun woonplaats door de politie aangehouden op verdenking van diefstal van cementzakken. De twee konden dankzij getuigen worden gepakt.

 

Rond 03.30 uur was gezien dat twee mannen bij een bouwplaats aan de Johan de Wittlaan zakken cement zouden inladen en wegreden in een Audi. Agenten zagen even later op de Krammerstraat in de wijk Presikhaaf een Audi rijden met sporen van wit poeder aan de buitenkant. De beide inzittenden, de twee Arnhemmers, zaten zelf ook onder het witte poeder. Daarop werden de twee aangehouden. Op de bouwplaats werd een pallet aangetroffen waarvan het dekzeil was opengesneden. Ook bleken er een aantal cementzakken te ontbreken.

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een ongeval in Arnhem lees je in onze categorie 112 Nieuws Arnhem. Alle 112 alarmeringen uit Arnhem kan je live volgen via 112 meldingen Arnhem.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Arnhem

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Arnhem
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.