Logo 112Arnhem

Redactie 112 0 reactie(s) do 08 januari 2015, 13:49

Conflict bij kassa leidt tot mishandeling voor winkel

Laatst bijgewerkt: maandag 11:41 uur

ARNHEM – De politie in Arnhem is op zoek naar getuigen van een mishandeling afgelopen dinsdagmiddag 6 januari voor een supermarkt aan de Amsterdamseweg. Een 22-jarige vrouw werd door een tot dusver onbekende man geschopt en geslagen.

 

Aanleiding tot de mishandeling is nog onbekend. Volgens het slachtoffer stond ze in de rij voor de kassa te wachten. Voor haar stond de onbekende man, die zich kennelijk ergerde aan het gedrag van een andere klant. Nadat de man had afgerekend liep hij naar buiten. Toen het slachtoffer kort daarop ook naar buiten liep sprak de man haar aan en sloeg en schopte haar. Vervolgens stapte hij op een scooter en reed weg.

 

Signalement

Volgens het slachtoffer ging het om een blanke man van ongeveer 35 a 40 jaar met lichtblond tot grijs haar. Hij was kalend en had een dunne snor en baard met een sikje. De man had een normaal postuur en was met 1.65 tot 1.70 m kleiner dan het slachtoffer. De man had lichtkleurige ogen,

droeg een donkerkleurige spijkerbroek en een lichtkleurig vest. Hij reed op een grijze scooter.

 

Meerdere getuigen

Op het moment van de mishandeling, die omstreeks 17.15 uur plaatsvond, waren er meerdere klanten die de zaak in en uit liepen. Zij moeten dan ook getuige zijn geweest van het voorval. De politie komt graag met hen in contact omdat ze mogelijk waardevolle informatie hebben die kan leiden tot de opsporing van de dader. De politie is bereikbaar via 0900-8844 of via het tipformulier op de website van de politie.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Arnhem

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Arnhem
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.