Logo 112Arnhem

Redactie 112 0 reactie(s) di 06 januari 2015, 23:00

Drie gewonden bij frontale aanrijding Onderlangs

Laatst bijgewerkt: maandag 23 aug 2021 om 11:41 uur

ARNHEM – Bij een aanrijding tussen twee personenauto’s aan Onderlangs in Arnhem zijn dinsdagavond 6 januari drie personen gewond geraakt.

 

De aanrijding gebeurde rond 21.40 uur. Uit een eerste onderzoek is gebleken dat de bestuurder van de eerste auto uit een parkeervak reed, de rijbaan opdraaide en daarbij een auto over het hoofd heeft gezien die uit de richting van Oosterbeek kwam. Deze auto heeft de ander in de flank geraakt.

 

Daarbij raakten drie inzittenden gewond: één 31-jarige man uit IJsselstein (Utrecht) en een 59-jarige man en zijn 17-jarige dochter uit Wageningen. Ze zijn met onbekend letsel per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

112 Arnhem

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Arnhem lees je in onze categorie 112 Nieuws Arnhem. Alle 112 alarmeringen uit Arnhem kan je live volgen via 112 meldingen Arnhem.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Arnhem

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Arnhem
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.