Logo 112Arnhem

Redactie 112 0 reactie(s) za 03 januari 2015, 10:53

Arnhemmer op heterdaad betrapt bij autoinbraak

Laatst bijgewerkt: maandag 23 aug 2021 om 11:41 uur

ARNHEM – In de Arnhemse wijk Klarendal heeft de politie in de nacht van vrijdag op zaterdag 3 januari een auto-inbreker betrapt.

Agenten kregen een melding dat iemand zich verdacht ophield bij auto’s. Even later werd de man aangetroffen, hij werd herkend dankzij het goede signalement dat getuigen gaven.

 

De man stond bij een auto waar net een ruit van was ingeslagen. Ook bij een andere auto was een poging tot inbraak gedaan. De verdachte kon worden aangehouden, het is een 18-jarige Arnhemmer. Tegen hem wordt verder onderzoek ingesteld.

 

Bel 112

Buurtbewoners zien vaak als eerste inbrekers lopen. U weet zelf het beste wie er thuishoort in uw buurt, en wie niet. Als iemand zich verdacht gedraagt, belt u dan meteen met 112. Ook in dit geval kon de politie een auto-inbreker oppakken dankzij alerte buurtbewoners.

112 Arnhem

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Arnhem lees je in onze categorie 112 Nieuws Arnhem. Alle 112 alarmeringen uit Arnhem kan je live volgen via 112 meldingen Arnhem.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Arnhem

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Arnhem
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.