Logo 112Arnhem

Redactie 112 0 reactie(s) za 03 januari 2015, 10:51

Hardrijder heeft partij gestolen koffie op achterbank

Laatst bijgewerkt: maandag 23 aug 2021 om 11:41 uur

ARNHEM – Op vrijdagavond 2 januari heeft de politie in Arnhem een 32-jarige man uit Doorwerth aangehouden. Agenten zagen de man door rood rijden, en er met hoge snelheid vandoor gaan. Omdat het onverantwoord was om de man te volgen, vatten de agenten post in de buurt. Even later zagen ze de auto opnieuw hard voorbij rijden.

 

Met behulp van meerdere politieauto’s kon de verdachte auto tot stilstand worden gebracht op de Koppelstraat in Arnhem. Op de

achterbank lag een partij koffie, die na onderzoek gestolen bleek te zijn bij een supermarkt in de buurt. De politie doet verder onderzoek naar de 32-jarige man uit Doorwerth die in de auto zat.

112 Arnhem

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Arnhem lees je in onze categorie 112 Nieuws Arnhem. Alle 112 alarmeringen uit Arnhem kan je live volgen via 112 meldingen Arnhem.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Arnhem

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Arnhem
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.