Logo 112Arnhem

Redactie 112 0 reactie(s) ma 29 december 2014, 14:13

Arnhemmer met geweld van tablet beroofd

Laatst bijgewerkt: maandag 11:41 uur

ARNHEM – Op de Lekstraat in de Arnhemse wijk Presikhaaf is zondagavond een 28-jarige inwoner van die stad beroofd van zijn tablet.

Twee mannen gingen er mee vandoor, waarbij een van hen gedreigd zou hebben met een pistool of iets wat daarop leek.

 

Het slachtoffer had op Internet een tablet te koop aangeboden waar een aspirant-koper op reageerde. Op de Lekstraat werd afgesproken elkaar te treffen en eventueel tot verkoop over te gaan. Omstreeks 21.00 uur verscheen de aspirant-koper met een andere man. Tijdens het gesprek wisten ze de tablet te ontfutselen en ermee vandoor te gaan. Toen het slachtoffer de achtervolging inzette werd hij bedreigd met een pistool. Daarop gaf hij de achtervolging op. De daders verdwenen op de Zoomstraat uit het zicht.

 

Getuige? Bel!

Volgens het slachtoffer waren de daders twee jonge mannen van tussen 18 en 20 jaar met een Marokkaans uiterlijk. De een was 1.80 m lang en droeg onder meer een grijze joggingbroek, een zwarte jas en een petje. De ander was duidelijk kleiner en ongeveer 1.60 m lang en droeg zwarte kleding. De politie roept getuigen op te reageren en is bereikbaar op telefoonnummer 0900-8844. Liever anoniem reageren? Bel dan Meld Misdaad Anoniem op telefoonnummer 0800-7000.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Arnhem

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Arnhem
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.