Logo 112Arnhem

Redactie 112 0 reactie(s) wo 24 december 2014, 11:34

Arnhemmer betrokken bij mishandeling in Tilburg

Laatst bijgewerkt: maandag 11:41 uur

TILBURG – Twee Tilburgers en een man uit Arnhem zijn gisterenavond op de Noordhoekring aangehouden. Zij worden ervan verdacht een 17-jarige Tilburger geslagen te hebben. Het slachtoffer is voor behandeling naar de huisartsenpost gegaan.

 

Dinsdag 23 december reden twee agenten in hun auto rond 22:30 uur over de Noordhoekring. Een van hen zag een groep mensen op de stoep staan en een man een andere persoon slaan. Ze stopten en haalden de groep uit elkaar. Na diverse verhalen gehoord te hebben, hielden ze twee Tilburgers (21 en 22 jaar) en een 21-jarige Arnhemmer aan als verdachten. Het 17-jarige slachtoffer kende de mannen niet en deed aangifte. Hij had een blauw oog en blauwe plekken in zijn gezicht. Hij is voor behandeling naar de huisartsenpost gegaan.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Arnhem

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Arnhem
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.