Logo 112Arnhem

Redactie 112 0 reactie(s) di 23 december 2014, 23:55

Twee aanrijdingen met gewonden in een paar uur tijd

Laatst bijgewerkt: maandag 23 aug 2021 om 11:41 uur

ARNHEM (AS Media) – Dinsdagavond 23 december vond er op de kruising Monnikensteeg met de Zaslaan al een aanrijding plaats.

 

Door een voorrangsfout werd een scooterrijder geschept door een auto. De scooterrijder belandde via de voorruit van de auto op het wegdek. De gewonde bestuurder werd ter controle naar het Rijnstate ziekenhuis vervoerd.

Dinsdagavond was het echter weer raak. Door een verkeerde inschatting reed een automobilist de voorrangsweg op en kwam daarbij in botsing met een auto. Beide bestuurders zijn door het ambulance personeel gecontroleerd en kwamen er met lichte verwondingen af. Beide auto’s zijn waarschijnlijk total loss.

Het bewuste kruispunt staat bekend om zijn vaak forse aanrijdingen.

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een ongeval in Arnhem lees je in onze categorie 112 Nieuws Arnhem. Alle 112 alarmeringen uit Arnhem kan je live volgen via 112 meldingen Arnhem.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Arnhem

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Arnhem
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.