Logo 112Arnhem

Redactie 112 0 reactie(s) di 23 december 2014, 13:39

Trio mishandelt BOA voor uitschrijven bekeuring

Laatst bijgewerkt: maandag 11:41 uur

ARNHEM – De politie zoekt getuigen van de mishandeling van een 25-jarige buitengewoon opsporingsambtenaar (BOA) uit Hilversum op het Velperplein in Arnhem op maandagavond 22 december.

 

Rond half negen ’s avonds werd de man mishandeld door drie mannen. De reden van de mishandeling was dat één van de mannen een bekeuring kreeg omdat hij niet was ingechecked. Hij was het daar niet mee eens waarop een vechtpartij ontstond waar nog twee andere mannen zich mee gingen bemoeien. Er werd meerdere keren ingeslagen op de BOA-er. Hij liep daarbij een snee in zijn wenkbrauw op.

 

Na de vechtpartij bij de bushalte aan het Velperplein gingen de drie ervan door. Het gaat om drie mannen. Twee van hen waren getint. De een droeg een donkere jas en donkere broek. Een ander die zich ermee ging bemoeien had een grijze nette jas aan. De derde droeg een rode jas en had blond haar. De politie roept getuigen op om zich te melden. Tips kunnen worden doorgegeven via 0900 8844 of meld misdaad anoniem 0800 7000.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Arnhem

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Arnhem
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.