Logo 112Arnhem

Redactie 112 0 reactie(s) ma 22 december 2014, 9:56

Arnhemmer in auto betrapt met gestolen spullen

Laatst bijgewerkt: maandag 23 aug 2021 om 11:41 uur

ARNHEM – Bij een routineverkeerscontrole zondagavond in Arnhem is een 63-jarige inwoner van die stad door de mand gevallen. De man bleek gestolen spullen bij zich te hebben en zit nu vast op verdenking van heling.

 

Agenten hielden zondagavond een routinecontrole op de Burgemeester Matsersingel nabij de Metamorfosenallee. Ook de Arnhemmer, die met een bestelwagen kwam aanrijden, werd aan de kant gezet. In de laadruimte van zijn wagen bleek allerlei gereedschap te liggen. Bij controle bleken een aantal gereedschappen als gestolen te boek te staan. De Arnhemmer werd daarop aangehouden. Het gereedschap is voor onderzoek in beslag genomen.

112 Arnhem

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Arnhem lees je in onze categorie 112 Nieuws Arnhem. Alle 112 alarmeringen uit Arnhem kan je live volgen via 112 meldingen Arnhem.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Arnhem

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Arnhem
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.