Redactie 112 0 reactie(s) za 20 december 2014, 12:46

Politie zoekt daders woningoverval Haagdoornstraat

Laatste update: 23 aug 2021 11:41 uur

ARNHEM – De politie is op zoek naar drie daders van een woningoverval op vrijdagavond 19 december op de Haagdoornstraat in Arnhem. Daarbij raakte niemand gewond.

 

De drie zouden die avond rond kwart voor zeven bij de woning hebben aangebeld en vervolgens de bewoners hebben overmeesterd. Ze bedreigden hen met een vuurwapen – of iets dat daarop lijkt – en vroegen om geld. Nadat zij de woning hadden doorzocht, zijn ze er met een geldbedrag vandoor gegaan via de achterzijde van de woning. De politie heeft in de omgeving met een helikopter gezocht naar de verdachten, maar deze niet aangetroffen. In de woning trof de politie een hoeveelheid zwaar vuurwerk aan. Het vuurwerk is in beslag genomen.

 

Politie zoekt getuigen
De politie is een onderzoek gestart naar deze woningoverval en is op zoek naar getuigen. Het zou gaan om drie mannen. Van één dader is bekend dat het een kleine man is met een licht getinte huidskleur. De man was rond de 1.60m-1.70 meter lang en had een dik postuur. Hij was kaal en droeg zwarte kleding. De tweede dader was rond de 2 meter lang, droeg een spijkerbroek en zwarte sportschoenen met witte zool. Deze man had een tasje van het merk Gucci of Prada bij zich. Van de derde dader is weinig bekend. Heeft u iets gezien of gehoord dat met deze woningoverval te maken kan hebben? Bel dan de politie via 0900 8844 of anoniem via 0800-7000.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Arnhem

Volg ons

Volg ons