Logo 112Arnhem

Redactie 112 0 reactie(s) do 18 december 2014, 18:55

Succesvolle controle in kader Donkere Dagen Offensief

Laatst bijgewerkt: maandag 11:41 uur

ARNHEM – De politie heeft woensdag 17 december in Arnhem een algemene verkeerscontrole gehouden in het kader van het zogeheten Donkere dagen offensief.

 

Op de Huissensestraat in Arnhem werd 3 keer een bekeuring uitgeschreven voor het rijden zonder rijbewijs waarvan één voor een bromfiets. Er werden auto’s gecontroleerd en kofferbakken doorzocht en daarbij werden geen bijzonderheden aangetroffen. De controle ging vervolgens verder op de Gelderse Rooslaan waar twee hardrijders werden bekeurd in de 30 km zone. Een automobilist reed 60 km, een ander reed 67 km per uur. Op de Meldestraat werd proces-verbaal opgemaakt voor het rijden met een ingevorderd rijbewijs. Ook op de Hollandweg werd gecontroleerd. Er is een bekeuring uitgedeeld voor het rijden zonder verlichting. Ook was er een snelheidsovertreder die 23 km te hard reed. De politie deelde tijdens de controles verder honderden flyers uit aan de automobilisten waarin tips worden genoemd hoe woninginbraken te zijn voorkomen.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Arnhem

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Arnhem
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.