Logo 112Arnhem

Redactie 112 0 reactie(s) do 18 december 2014, 18:40

Bewoner wijk Geitenkamp heeft oorlogstuig in huis

Laatst bijgewerkt: maandag 23 aug 2021 om 11:41 uur

ARNHEM – In een huis in de wijk Geitenkamp in Arnhem heeft de politie woensdag de 54-jarige bewoner aangehouden. De man bleek wapens in huis te hebben. Het bleek onder meer te gaan om oorlogstuig uit de Tweede Wereldoorlog.

 

Rechercheurs ontdekten op Internet advertenties waarin wapens, munitie en onderdelen daarvan te koop werden aangeboden. Het spoor leidde naar een adres in Arnhem. In huis bij de Arnhemmer werden onder meer onderdelen van granaten en een machinegeweer aangetroffen. Het ging hierbij vermoedelijk om opgegraven materiaal uit de Tweede Wereldoorlog. Agenten vonden echter ook een meer eigentijds wapen: een stroomstootwapen. De wapens zijn in beslag genomen. De Arnhemmer zit vast voor onderzoek.

112 Arnhem

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Arnhem lees je in onze categorie 112 Nieuws Arnhem. Alle 112 alarmeringen uit Arnhem kan je live volgen via 112 meldingen Arnhem.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Arnhem

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Arnhem
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.