Logo 112Arnhem

Redactie 112 0 reactie(s) do 18 december 2014, 11:13

Zwartrijder mishandelt conducteur

Laatst bijgewerkt: maandag 23 aug 2021 om 11:41 uur

ARNHEM – Op het station in Arnhem heeft de politie woensdagnacht een 25-jarige reiziger uit Nijmegen aangehouden wegens mishandeling van een conducteur. De man was in de trein tussen Utrecht en Arnhem betrapt op zwartrijden.

 

Bij controle op vervoersbewijzen bleek de Nijmegenaar op een ander traject ook al te zijn gepakt voor zwartrijden. Een bewijs en een bekeuring daarvoor had hij nog op zak. Toen de man op het traject tussen Utrecht en Arnhem wederom een boete kreeg ging hij de conducteur te lijf. Op het perron werd hij door beveiligers aangehouden en aan de politie overgedragen. De Nijmegenaar zit voorlopig vast.

 

Verhoogde strafeis

De politie tolereert geen verbaal of fysiek geweld tegen politiemensen en anderen met een publieke taak en treedt er altijd tegen op. De dader wordt niet alleen strafrechtelijk maar ook financieel aangepakt voor het veroorzaken van schade. Afgesproken is dat de strafeis bij geweld tegen politiemensen en anderen met een publieke taak altijd wordt verhoogd.

112 Arnhem

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Arnhem lees je in onze categorie 112 Nieuws Arnhem. Alle 112 alarmeringen uit Arnhem kan je live volgen via 112 meldingen Arnhem.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Arnhem

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Arnhem
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.