Logo 112Arnhem

Redactie 112 0 reactie(s) wo 17 december 2014, 13:56

Arnhemmer tankt 15 keer zonder te betalen

Laatst bijgewerkt: maandag 11:41 uur

ARNHEM – De politie heeft een 34-jarige Arnhemmer aangehouden voor het veelvuldig tanken van benzine zonder te betalen. De man tankte in de maanden september en oktober van dit jaar vijftien keer in de omgeving van Arnhem. Hij gebruikte daarbij geleende auto’s die hij voorzag van gestolen kentekenplaten. De benzine tankte hij in bijna alle gevallen niet in de brandstoftank van de auto maar in meegevoerde jerrycans. De jerrycans met benzine verkocht hij daarna om de buit in klinkende munt om te zetten.

 

Foto’s

De man liep tegen de lamp toen agenten van de Landelijke Eenheid tijdens hun onderzoek de foto’s bij de aangiftes van de tankstations met elkaar vergeleken. Het kenteken veranderde steeds, de auto’s ook soms, maar de man die tankte was steeds dezelfde.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Arnhem

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Arnhem
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.