Logo 112Arnhem

Redactie 112 0 reactie(s) ma 15 december 2014, 22:53

Urenlange zoektocht naar auto in de Rijn

Laatst bijgewerkt: maandag 23 aug 2021 om 11:41 uur

ARNHEM (AS Media)- Maandagavond 15 december iets na zeven uur kwam er bij de hulpdiensten een melding binnen dat er een auto in de Rijn gereden was. Omdat het op het moment van de melding onbekend was of er nog personen in de auto zaten rukten de hulpdiensten massaal uit.

 

Eénmaal ter plaatse bleek al snel dat het voertuig, een drie maanden jonge Jeep zonder bestuurder het water in gereden was. De bestuurder wilde gaan hardlopen en had zijn auto geparkeerd. Hij stapte uit, waarop de auto weg reed. Rijkswaterstaat heeft met een boot een aantal “zogenaamde” sonarsweeps gemaakt. Door met de boot over het te onderzoeken gebied te varen, kunnen de waterinspecteurs de bodem van de Rijn in kaart brengen. Na ruim twee en half uur zoeken werd de auto gelokaliseerd. Het voertuig zal op een later tijdstip geborgen worden. Gedurende de hele zoek actie heeft een bergingsbedrijf met een zwaarbergingsvoertuig klaar gestaan om ingeval van noot snel te kunnen handelen.

112 Arnhem

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een ongeval in Arnhem lees je in onze categorie 112 Nieuws Arnhem. Alle 112 alarmeringen uit Arnhem kan je live volgen via 112 meldingen Arnhem.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Arnhem

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Arnhem
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.