Logo 112Arnhem

Redactie 112 0 reactie(s) vr 12 december 2014, 12:32

Hennepkwekerij in appartement Ringhoven

Laatst bijgewerkt: maandag 23 aug 2021 om 11:41 uur

ARNHEM – De politie heeft donderdag 11 december in een appartement aan de Ringoven in Arnhem een hennepkwekerij aangetroffen. Een 29-jarige man uit Epe is aangehouden.

 

De politie trof na een melding, in het appartement een inwerkingzijnde hennepkwekerij aan met meer dan 80 hennepplanten. Onderzoek wees uit dat er geen sprake was van diefstal stroom. Een 29-jarige man uit Epe is aangehouden. Hij wordt verdacht verantwoordelijk te zijn geweest voor de kwekerij. De aangetroffen apparatuur en planten zijn in beslag genomen. De Epenaar is voor verder onderzoek in verzekering gesteld en tegen hem wordt proces-verbaal opgemaakt.

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een ongeval in Arnhem lees je in onze categorie 112 Nieuws Arnhem. Alle 112 alarmeringen uit Arnhem kan je live volgen via 112 meldingen Arnhem.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Arnhem

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Arnhem
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.