Logo 112Arnhem

Redactie 112 0 reactie(s) wo 10 december 2014, 15:56

Arnhemmer berooft vrouw met geweld van tas

Laatst bijgewerkt: maandag 23 aug 2021 om 11:41 uur

ARNHEM – Een politieagent heeft dinsdag 9 december buiten diensttijd een 20-jarige inwoner van Arnhem op heterdaad aangehouden op verdenking van straatroof.

 

De man werd rond kwart voor zes ’s avonds aangehouden op de Boulevard Heuvelink. Hij wordt ervan verdacht een vrouw met geweld van haar tas beroofd te hebben. Een politieagent die toevallig langsfietste op dat moment en de straatroof zag gebeuren, bedacht zich geen moment en ging de verdachte met de fiets achterna. Na een korte worsteling kon hij de verdachte aanhouden.

 

Omstanders belden vervolgens 112. Na verklaringen van het slachtoffer en de verdachte is later op de avond nog een tweede 20-jarige verdachte aangehouden. De politie onderzoekt de betrokkenheid van deze man bij de poging tot straatroof.

 

Vlak voor de aanhouding is de verdachte opgehouden door twee mannen die uit een 45-kilometervoertuig stapten. De politie is op zoek naar de twee inzittenden van dit voertuig en roept hen op om zich te melden.

 

Tegen de twee verdachten is proces verbaal opgemaakt.

112 Arnhem

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Arnhem lees je in onze categorie 112 Nieuws Arnhem. Alle 112 alarmeringen uit Arnhem kan je live volgen via 112 meldingen Arnhem.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Arnhem

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Arnhem
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.