Logo 112Arnhem

Redactie 112 0 reactie(s) wo 10 december 2014, 11:06

Getuigen gezocht van poging woningoverval

Laatst bijgewerkt: maandag 11:41 uur

ARNHEM – Dinsdag 9 november is er rond 18.00 uur geprobeerd een woning aan de Middachtensingel in Arnhem te overvallen. De daders, drie negroïde mannen, gingen er zonder buit vandoor. De politie doet onderzoek en zoekt getuigen.

 

Bij de woning werd rond 18.00 aangebeld door een man die zich voordeed als postbezorger. Op het moment dat de 59-jarige bewoonster de deur opende wist hij de woning binnen te dringen. Twee andere mannen bleven hierbij bij de voordeur staan. De bewoonster vluchtte naar de tuin waar zij om hulp riep.

Een 66-jarige medebewoner trachtte in de woning nog om de overvaller tegen te houden. Hij wist echter te ontkomen en vluchtte samen met de andere mannen weg. De bewoners bleven bij de poging woningoverval ongedeerd. De overvallers gingen er zonder buit vandoor.

 

Signalement

De man die de woning binnendrong droeg een donkerkleurige jas met achterop, over de schouders, een gele baan. Hij is rond de 1.70 meter lang.

De twee andere mannen, die bij de voordeur bleven staan, droegen donkere kleding en hadden een pet op. Alle drie de mannen hebben een donkere huidskleur.

 

Getuigenoproep

De politie heeft de zaak in onderzoek en is op zoek naar getuigen. Personen die in de omgeving van de woning iets verdachts hebben gezien, worden gevraagd om contact op te nemen met de politie.

Met tips belt u de politie via 0900-8844. Anoniem een tip doorgeven kan ook, bel dan met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Arnhem

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Arnhem
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.