Logo 112Arnhem

Redactie 112 0 reactie(s) di 09 december 2014, 10:35

Hennepkwekerijen ontdekt na tips

Laatst bijgewerkt: maandag 23 aug 2021 om 11:41 uur

ARNHEM – Op twee adressen in Arnhem heeft de politie maandag hennepkwekerijen ontmanteld. In een geval werd de bewoner aangehouden, bij het andere adres is de politie nog op zoek naar de verantwoordelijken voor de hennepteelt.

 

Na onder meer tips ontdekten agenten in een huis aan het Kralingenpad in de Arnhemse wijk Elderveld een kwekerij met ruim 230 hennepplanten. Er bleek tevens illegaal stroom te worden afgetapt. In huis vond de politie een bedrag van enkele duizenden euro’s cash. Ook dat werd in beslag genomen. De 38-jarige bewoner werd aangehouden en is na verhoor weer vrijgelaten.

 

Onderzoek

In een huis aan het Boskoopplantsoen, eveneens in de wijk Elderveld, stuitten agenten op een hennepkwekerij. Hier werden ruim 300 planten in beslaggenomen en vernietigd. Ook in dit geval bleek spraak van diefstal van stroom. In de woning werd verder niemand aangetroffen. Wie er verantwoordelijk is voor de kwekerij wordt nog onderzocht.

112 Arnhem

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Arnhem lees je in onze categorie 112 Nieuws Arnhem. Alle 112 alarmeringen uit Arnhem kan je live volgen via 112 meldingen Arnhem.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Arnhem

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Arnhem
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.