Logo 112Arnhem

Redactie 112 0 reactie(s) ma 08 december 2014, 10:22

Arnhemmer schopt en bijt agenten bij arrestatie

Laatst bijgewerkt: maandag 11:40 uur

ARNHEM – Een 20-jarige Arnhemmer zit voorlopig vast omdat hij bij zijn aanhouding zondagmiddag in zijn woonplaats twee agenten had geschopt en gebeten. De agenten wilden de man aanhouden na een bedreiging.

 

Een bewoonster van de wijk Sint Marten had die dag de hulp van de politie ingeroepen wegens een conflict in de relatiesfeer. Daarbij zou de 20-jarige Arnhemmer haar met geweld en met de dood hebben bedreigd. Toen de agenten wilden overgaan tot de aanhouding schopte de arrestant wild om zich heen en raakte een agent in het gezicht. Een andere agent werd gebeten. Met te hulp geschoten collega’s werd de Arnhemmer overmeesterd. De agenten waren bij het voorval licht gewond geraakt en deden aangifte.

 

Verhoogde strafeis

De politie tolereert geen verbaal of fysiek geweld tegen politiemensen en anderen met een publieke taak en treedt er altijd tegen op. De dader wordt niet alleen strafrechtelijk maar ook financieel aangepakt voor het veroorzaken van schade. Afgesproken is dat de strafeis bij geweld tegen politiemensen en anderen met een publieke taak altijd wordt verhoogd.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Arnhem

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Arnhem
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.