Logo 112Arnhem

Redactie 112 0 reactie(s) vr 05 december 2014, 13:45

Bromfietser raakt rijbewijs kwijt bij verkeerscontrole

Laatst bijgewerkt: maandag 11:40 uur

ARNHEM – Bij een verkeerscontrole op het Velperplein donderdagavond 4 december in Arnhem zijn verschillende brom- en snorfietsers bekeurd voor een overtreding.

 

Tijdens de controle, die rond 18 uur ’s avonds is gehouden, werden ruim tachtig bestuurders gecontroleerd. Twee van hen werden bekeurd voor rijden onder invloed: bij een was de uitslag van de ademanalyse 285 ug/l, bij de ander 655 ug/l. Bij deze laatste bestuurder is het rijbewijs ingevorderd.

Verder werden bestuurders bekeurd voor het rijden zonder rijbewijs en het niet tonen van een geldig kentekenbewijs of rijbewijs. Ook werden er bonnen uitgeschreven voor rijden zonder licht, mobiel bellen tijdens het rijden, onverzekerd rondrijden en het rijden zonder helm.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Arnhem

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Arnhem
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.