Redactie 112 0 reactie(s) do 04 december 2014, 13:27

Duo snelkraak kledingwinkel Jansstraat opgepakt

Laatste update: 23 aug 2021 11:40 uur

ARNHEM – De politie heeft na onderzoek, op woensdag 3 december, drie personen aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij een snelkraak. Bij de snelkraak werden bij een kledingwinkel in Arnhem meerdere dure jassen weggenomen.

 

In de nacht van maandag op dinsdag 2 december wisten inbrekers rond 04.00 uur, door het forceren van een ruit, de kledingwinkel aan de Jansstraat in Arnhem binnen te komen. Hierbij namen zij meerdere dure jassen weg en vluchtten vervolgens per scooter.

 

De politie startte een onderzoek en naar aanleiding van dit onderzoek doorzochten agenten woensdagmiddag een woning in Arnhem. In de woning werden meerdere jassen aangetroffen die bij de snelkraak waren weggenomen. Twee 18-jarige en een 22-jarige Arnhemmer zijn in de woning aangehouden. Zij zijn voor verder onderzoek overgebracht naar het politiebureau. De jassen zijn in beslag genomen en de politie doet verder onderzoek.

 

In verband met het verdere onderzoek is de politie nog opzoek naar personen die getuigen zijn geweest van de snelkraak. Het forceren van de ruit ging met veel lawaai en dit zouden mensen gehoord kunnen hebben. Mogelijk dat zij de politie meer kunnen vertellen over de snelkraak. De politie is bereikbaar via 0900-8844.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Arnhem

Volg ons

Volg ons