Logo 112Arnhem

Redactie 112 0 reactie(s) do 04 december 2014, 11:13

Vrouwen stelen kinderkleding bij winkel Velp

Laatst bijgewerkt: maandag 23 aug 2021 om 11:40 uur

VELP – De politie heeft woensdag 3 december, aan het einde van de ochtend, twee vrouwen aangehouden voor winkeldiefstal. De vrouwen hadden kinderkleding weggenomen bij een winkel aan de Oranjestraat in Velp.

 

Het tweetal had vanaf een kledingrek dat voor de winkel stond de kleding weggenomen. Dit was door het personeel van de winkel gezien die hierop achter het duo aangingen. Toen zij de dames aanspraken bleken zij echter niet meer in het bezit van de gestolen goederen.

 

Een oplettende getuige meldde zich even later bij de winkelier met het verhaal dat de vrouwen de kinderkleding onderweg, hadden verstopt onder een auto. De gestolen kleding werd teruggevonden en niet veel later hielden agenten de vrouwen opnieuw staande. Beiden, een 43- en een 53-jarige Arnhemse, zijn vervolgens aangehouden en voor verhoor overgebracht naar het politiebureau.

112 Velp

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Velp lees je in onze categorie 112 Nieuws Velp. Alle 112 alarmeringen uit Velp kan je live volgen via 112 meldingen Velp.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Arnhem

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Arnhem
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.