Logo 112Arnhem

Redactie 112 0 reactie(s) zo 30 november 2014, 12:40

Automobilist rijdt in op rij wachtende auto’s afrit A12 Velp

Laatst bijgewerkt: maandag 11:40 uur

VELP – Bij een botsing op het Velperbroekcircuit zaterdagavond bij Velp zijn in totaal vijf auto’s beschadigd. Alle betrokkenen kwamen met de schrik vrij.

 

Het ongeluk gebeurde rond 18.30 uur onderaan de afrit van de A12 naar Velp. Een 27-jarige automobilist uit Dieren kon kennelijk niet meer tijdig tot stilstand komen voor een rij wachtende auto’s en knalde er achterop. Daardoor raakten in totaal vijf auto’s beschadigd. Drie ervan moesten worden afgesleept. Alle betrokkenen werden door ambulancepersoneel nagekeken maar op pijnklachten na bleek niemand gewond. Volgens de politie was er geen drank in het spel. Gedurende de afhandeling moest de afrit naar Velp worden afgesloten. Omstreeks 19.30 uur kon de weg worden vrijgegeven.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Arnhem

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Arnhem
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.