Logo 112Arnhem

Redactie 112 0 reactie(s) za 29 november 2014, 11:28

Duo op scooter berooft jongen van telefoon

Laatst bijgewerkt: maandag 11:40 uur

ARNHEM – Op de Johan de Wittlaan in zijn woonplaats is vrijdagavond een 17-jarige Arnhemmer het slachtoffer geworden van een straatroof. De Arnhemmer was met de schrik vrijgekomen. De politie is nog op zoek naar de daders en roept getuigen op te reageren.

 

Twee mannen op een scooter zouden het slachtoffer rond 20.00 uur hebben belaagd op de Johan de Wittlaan nabij de Stuyvesanthof. Volgens het slachtoffer werd hij door het duo tegen de grond gewerkt, waarna ze er onder meer met zijn mobiele telefoon vandoor gingen richting Oude Zevenaarseweg.

 

Signalementen

Volgens het slachtoffer ging het om twee jonge mannen van ongeveer 20 jaar. De een had een donkere huidskleur en een breed postuur, de andere had een lichtere huidskleur en een smal postuur. Beiden hadden donkere kleding aan en capuchons op. Ze reden op een eveneens donkerkleurige scooter. Getuigen die iets van het voorval hebben gezien of die menen de daders aan het signalement te herkennen worden verzocht te bellen met 0900-8844. maar u kunt ook anoniem reageren via Meld Misdaad Anoniem op telefoonnummer 0800-7000.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Arnhem

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Arnhem
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.