Logo 112Arnhem

Redactie 112 0 reactie(s) za 29 november 2014, 10:51

Man dreigt zijn huis in brand te steken

Laatst bijgewerkt: maandag 11:40 uur

RHEDEN – In Rheden heeft de politie in de vroege ochtend van zaterdag 29 november een bewoner van de Zwarteweg aangehouden wegens bedreiging. De man dreigde zijn huis in brand te steken.

 

De vrouw van de man ontdekte in de nacht van vrijdag op zaterdag rond 03.15 uur dat haar echtgenoot de gaskraan in huis had opengezet. Ook zou de man gedreigd hebben de woning in brand te steken. Politie en brandweer gingen naar het huis van het stel, waar ze buiten werden opgewacht door de vrouw. Uit voorzorg werden naastgelegen woningen ontruimd en werd de buurt geïnformeerd. Toen de Rhedenaar naar buiten kwam kon hij op een gegeven moment door agenten worden aangehouden. De man bleek ook een mes bij zich te hebben. Hij is ingesloten voor onderzoek en verhoor. De brandweer heeft de woning geventileerd, omstreeks 04.00 uur was er geen gevaar meer en konden buurtbewoners weer terug naar huis.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Arnhem

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Arnhem
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.