Redactie 112 0 reactie(s) vr 28 november 2014, 7:49

Grote brand verwoest boerderij in Didam

Laatst bijgewerkt: maandag 11:40 uur

DIDAM (AS Media) – Vrijdagmorgen 28 november heeft er een grote brand gewoed in een boerderij aan de Loilderhofweg in Didam. De brand werd ontdekt door surveillerende agenten.

Rond kwart voor vijf zagen de agenten al hoge vlammen uit het dak komen, door middel van geluidssignalen heeft de politie de bewoners wakker kunnen maken. De bewoners konden op tijd de woning verlaten en zijn niet gewond geraakt. Toen de brandweer ter plaatse kwam was er al geen redden meer aan, de woning en de naast gelegen schuur stonden in lichterlaaie. De brandweer heeft het pand gecontroleerd laten uitbranden maar heeft wel een achterliggende schuur kunnen behouden.

Netbeheerder Liander heeft de gasleiding naar de woning moeten sluiten aangezien er een lek in de leiding zat, hierdoor spoten de vlammen eruit.

Bij de brand is asbest vrij gekomen, een speciaal bedrijf zal dit in de loop der dag gaan opruimen.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Arnhem

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Arnhem
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.