Logo 112Arnhem

Redactie 112 0 reactie(s) do 27 november 2014, 19:19

Verwarde Arnhemmer bedreigt hulpverleners met mes

Laatst bijgewerkt: maandag 11:40 uur

ARNHEM – Woensdagmiddag hield de politie op de Utrechtsestraat een 22-jarige Arnhemmer aan die kort daarvoor enkele hulpverleners met een mes had bedreigd.

 

Tijdens een gesprek werd de verdachte, die psychische problemen heeft, boos en haalde een mes tevoorschijn. Hij zou een begeleider geprobeerd hebben neer te steken. De hulpverleners wisten uit de kamer, waar het voorval plaatshad, weg te komen en bleven ongedeerd. De 22-jarige ging er vervolgens met een fiets vandoor.

 

De politie werd gewaarschuwd en agenten keken in de omgeving naar de verdachte uit. Hij kon al snel worden aangehouden. Tijdens een veiligheidsfouillering troffen de agenten een mes aan en namen dit in beslag. De verdachte is voor verhoor overgebracht naar het politiebureau.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Arnhem

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Arnhem
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.