Logo 112Arnhem

Redactie 112 0 reactie(s) di 25 november 2014, 9:23

Nieuwe aanhoudingen voor zware mishandeling

Laatst bijgewerkt: maandag 11:40 uur

ARNHEM – De politie heeft na verder onderzoek aan de hand van nieuwe verklaringen, op maandag 17 november, twee mannen aangehouden voor de zware mishandeling in Arnhem in juli 2012. Eerder werden door de rechtbank al een 29-jarige man en 21-jarige vrouw veroordeeld tot tien en vijf jaar celstraf. Beiden gingen in hoger beroep, dit loopt nog.

 

Op 21 juli 2012 werd in een Arnhemse woning een man ernstig mishandeld. Na de mishandeling werd hij in een bosgebied bij Rheden achtergelaten. De volgende ochtend trof een voorbijganger de zwaar gewonde man aan die hierop direct de hulpdiensten alarmeerde.
Vlak na de mishandeling werden aan de hand van onderzoek de nu 29-jarige man en 21-jarige vrouw aangehouden. Tijdens het onderzoek werd al duidelijk dat er waarschijnlijk vier personen bij de mishandeling betrokken waren. De identiteit van de andere betrokken personen werd toen niet achterhaald.

 

Verklaringen

Aan de hand van nieuwe verklaringen die door de eerder aangehouden verdachten zijn afgelegd, heeft de politie op maandag 17 november opnieuw twee verdachten aangehouden. De mannen, een 42-jarige man uit Veenendaal en een 40-jarige Edenaar, worden beide verdacht een aandeel te hebben gehad in de zware mishandeling. Zij zijn inmiddels voorgeleid en zitten nog vast.

 

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Arnhem

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Arnhem
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.