Logo 112Arnhem

Redactie 112 0 reactie(s) ma 24 november 2014, 0:41

Man uit Velp in auto met drugs

Laatst bijgewerkt: maandag 11:40 uur

VELP – De politie heeft in de nacht van zaterdag op zondag 23 november een 28-jarige man uit Velp aangehouden voor het in bezit hebben van drugs. In zijn woning werd daarnaast nog een grote hoeveelheid aan verschillende pillen en poeders, vermoedelijk ook drugs, aangetroffen.

 

Surveillerende agenten controleerden rond 00.30 uur op de President Kennedylaan bij een routinecontrole een geparkeerde auto. De APK van de auto bleek verlopen waarop de twee inzittenden werden aangesproken.

 

XTC

Toen de 28-jarige bestuurder zijn rijbewijs pakte, zagen agenten dat hij meerdere pillen zich had. De bestuurder verklaarde dat het XTC pillen betrof. Daarnaast werd een flinke hoeveelheid aan cashgeld bij de man aangetroffen. Hij werd hierop aangehouden voor het in bezit hebben van drugs. Bij de bijrijder werd niets aangetroffen.

 

Drugs in woning

In zijn woning werd verder onderzoek ingesteld waarbij agenten nog meer drugs, waaronder verschillende soorten pillen en verschillende poeders in wikkels en gripzakjes, aantroffen.

 

De aangetroffen goederen zijn door de politie in beslag genomen. De politie doet verder onderzoek.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Arnhem

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Arnhem
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.