Logo 112Arnhem

Redactie 112 0 reactie(s) za 22 november 2014, 10:53

Ruit en toegangspoortje vernield bij recreatiepark

Laatst bijgewerkt: maandag 23 aug 2021 om 11:40 uur

ARNHEM – De politie heeft vrijdag 21 november, na meldingen, een 35-jarige man uit de gemeente Rheden aangehouden voor het aanrichten van vernielingen bij een recreatiepark aan de Kemperbergerweg in Arnhem.

 

De politie was door omstanders gebeld nadat de man op het recreatiepark onder meer een deurruit en toegangspoortje had vernield. Daarnaast had hij getracht om fietsen weg te nemen. De man kon zich op verzoek van de agenten niet legitimeren. Hij is aangehouden voor vernieling, poging diefstal en het niet kunnen tonen van een identiteitskaart. Hij is voor verhoor overgebracht naar het politiebureau en tegen hem wordt proces-verbaal opgemaakt.

112 Arnhem

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Arnhem lees je in onze categorie 112 Nieuws Arnhem. Alle 112 alarmeringen uit Arnhem kan je live volgen via 112 meldingen Arnhem.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Arnhem

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Arnhem
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.